Home Events - Opleidingen Seba Glasvezelbekabeling Module 2 – Fusielassen (FR)

Glasvezelbekabeling Module 2 – Fusielassen (FR)

Glasvezelopleiding Module 2 (TR17003) is een opleiding tot het bekomen van de nodige kennis inzake: het lassen en afwerken van glasvezels. De opleiding omvat veel praktische oefeningen. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting van de werkplek en begint bij eenvoudige lassen van pigtails tot het volledig afmonteren van glasvezelschuiven en lasdozen.

Een vooropleiding voor technici van de (onder-)aannemers die werken uitvoeren op lasdozen en ODF’s. Deze opleiding verschaft algemeen aan iedereen de nodige de nodige expertkennis om laswerken uit te voeren in glasvezelnetwerken.

De deelnemers dienen voorafgaande opleidingen (TR17002) gevolgd te hebben om de nodige kennis te bezitten inzake eigenschappen glasvezelbekabeling, het netwerk, de kabels en connectoren.

Iedere deelnemer krijgt een lasmachine ter beschikking; het is ook toegelaten om de eigen lasmachine te gebruiken tijdens de cursus. Indien gewenst kan aan een gunsttarief een professionele lasmachine aangeschaft worden – gelieve ons te contacteren.

Meer info

Datum

23 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

8:30 am - 4:30 pm

Prijs

€375.00

Labels

FTTH glasvezelbekabeling

Locatie

Training center Seba Service
Egide Walschaertsstraat 22G, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Seba Service
Telefoon
02.272.05.90
Email
training@seba-service.be
QR code