Home Events Glasvezelbekabeling Module 2 – Fusielassen NL

Glasvezelbekabeling Module 2 – Fusielassen NL

Glasvezelopleiding Module 2 (TR17003) is een opleiding tot het bekomen van de nodige kennis inzake: het lassen en afwerken van glasvezels. De opleiding omvat veel praktische oefeningen. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting van de werkplek en begint bij eenvoudige lassen van pigtails tot het volledig afmonteren van glasvezelschuiven en lasdozen.

Een vooropleiding voor technici van de (onder-)aannemers die werken uitvoeren op lasdozen en ODF’s. Deze opleiding verschaft algemeen aan iedereen de nodige de nodige expertkennis om laswerken uit te voeren in glasvezelnetwerken.

De deelnemers dienen voorafgaande opleidingen (TR17002) gevolgd te hebben om de nodige kennis te bezitten inzake eigenschappen glasvezelbekabeling, het netwerk, de kabels en connectoren.

Iedere deelnemer krijgt een lasmachine ter beschikking; het is ook toegelaten om de eigen lasmachine te gebruiken tijdens de cursus. Indien gewenst kan aan een gunsttarief een professionele lasmachine aangeschaft worden – gelieve ons te contacteren.

Meer info

Date

08 sep 2022

Time

8:30 am - 4:30 pm

Prijs

€375.00

Labels

TECHNIEK

Location

Training center Seba Service
Egide Walschaertsstraat 22G, 2800 Mechelen

Organizer

Seba Service
Phone
02.272.05.90
Email
training@seba-service.be
QR Code

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.